ران مرغ خوشمزه: راز و رمزهایی از دل نی نی سایت (22 تجربه برتر)
ران مرغ، تکه محبوب بسیاری از افراد است. هم آبدارتر از سینه مرغ است و هم معمولا ارزانتر. اما راز خوشمزه شدن ران مرغ چیست؟ در این پست، 22 تجربه برتر کاربران نی نی سایت را جمع آوری کردهایم تا شما هم بتوانید ران مرغی بینظیر درست کنید.

مرینت جادویی:
ترکیب پیاز رنده شده، سیر له شده، زعفران دم کرده، ماست چکیده، آبلیمو و ادویهها (زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر). حداقل 2 ساعت مرینت کنید.سرخ کردن حرفهای:
ابتدا رانها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند، سپس حرارت را کم کنید و با درب بسته بپزید تا مغزپخت شوند.فر، دوست ران مرغ:
رانها را با کمی روغن زیتون و ادویه مخلوط کرده و در فر با حرارت ملایم بپزید. برای جلوگیری از خشک شدن، کمی آب یا آب مرغ در ظرف بریزید.آبپز کنید، سپس سرخ کنید:
برای اطمینان از پخت کامل، ابتدا رانها را کمی آبپز کنید، سپس با روغن یا کره سرخ کنید.سس مخصوص:
سس باربیکیو، سس سیر و کره، یا سس انار طعم فوقالعادهای به ران مرغ میدهند.گریل بینظیر:
رانها را با برس به روغن و ادویه آغشته کنید و روی گریل با حرارت ملایم بپزید. مواظب باشید نسوزند!اضافه کردن سبزیجات معطر:
رزماری، آویشن و جعفری خرد شده عطر و طعم بینظیری به ران مرغ میدهند.پیاز داغ فراوان:
هنگام سرخ کردن یا پختن رانها، مقدار زیادی پیاز داغ به آنها اضافه کنید.فویل نجاتبخش:
برای جلوگیری از خشک شدن رانها در فر، آنها را در فویل بپیچید.کره، راز لطافت:
قبل از پخت یا سرخ کردن، رانها را با کره ماساژ دهید.بهرهگیری از زردچوبه:
زردچوبه نه تنها رنگ زیبایی به رانها میدهد، بلکه خواص ضد التهابی نیز دارد.ادویه کاری:
اگر طعم تند و تیز دوست دارید، از ادویه کاری استفاده کنید.فلفل دلمه ای رنگی:
فلفل دلمه ای خرد شده علاوه بر طعم، زیبایی بصری هم به غذا می بخشد.قارچ طعم دار:
قارچ سرخ شده یا گریل شده را همراه ران مرغ سرو کنید.سیب زمینی همراه:
سیب زمینی سرخ شده یا تنوری شده، یک همراه عالی برای ران مرغ است.آبلیمو فراموش نشود:
آبلیمو طعم چربی ران مرغ را متعادل می کند.پودر سوخاری:
اگر ران مرغ سوخاری دوست دارید، قبل از سرخ کردن آن را در پودر سوخاری بغلتانید.سیر تازه:
سیر تازه خرد شده را در مراحل پایانی پخت اضافه کنید تا عطر آن حفظ شود.کمی شکر یا عسل:
افزودن کمی شکر یا عسل به مرینت، طعم دلچسبی به ران مرغ می دهد.ماست یونانی:
بهرهگیری از ماست یونانی در مرینت، ران مرغ را بسیار لطیف می کند.سس خردل:
سس خردل طعم تند و تیزی به ران مرغ می بخشد.پخت با گوجه فرنگی:
ران مرغ را در سس گوجه فرنگی بپزید.با این 22 تجربه ناب از نی نی سایت، مطمئناً میتوانید ران مرغی درست کنید که همه انگشتهایشان را هم با آن بخورند!
فراموش نکنید که خلاقیت به خرج دهید و با ترکیب این روشها، طعم منحصر به فرد خودتان را خلق کنید.
نوش جان!
ران مرغ خوشمزه: تجربیات نی نی سایتیها!
ران مرغ زعفرانی با پیاز فراوان
خیلیها تو نی نی سایت میگفتن برای ران مرغ زعفرانی، پیاز رو حسابی زیاد بریزین.میگفتن پیاز کاراملی شده طعم خیلی خوبی به مرغ میده.یه سری دیگه هم تاکید داشتن که قبل از سرخ کردن، مرغ رو حتما تو آبلیمو و زعفرون بخوابونین.اینجوری هم بوی زهمش گرفته میشه هم خیلی خوشمزهتر میشه.یکی از کاربرا گفته بود که برای اینکه مرغش طلایی بشه، یه قاشق شکر موقع سرخ کردن بهش اضافه میکنه.میگفت شکر کاراملی میشه و رنگ مرغ رو خیلی خوب میکنه.یه نفر دیگه هم گفته بود که از ادویه کاری توی مرغ زعفرانی استفاده میکنه.
میگفت یه طعم متفاوت و خوبی بهش میده.
یه مامان خلاق هم گفته بود که به جای آب، از آب نارنج برای پخت مرغ استفاده میکنه.میگفت خیلی لذیذ میشه.چند نفر هم توصیه کرده بودن که حرارت زیر مرغ رو خیلی کم کنین تا آروم آروم بپزه و حسابی مغز پخت بشه.یکی از کاربرا هم گفته بود که برای جلوگیری از خشک شدن مرغ، موقع پخت یه تیکه کره بهش اضافه میکنه.
ران مرغ سوخاری ترد و خوشمزه
برای سوخاری کردن ران مرغ، اکثرا میگفتن اول باید مرغ رو توی شیر یا دوغ خوابوند تا نرم بشه. یه خانمی هم گفته بود که برای ترد شدن سوخاری، از آرد ذرت توی مخلوط آردش استفاده میکنه. یه کاربر دیگه هم پیشنهاد داده بود که قبل از زدن آرد، مرغ رو توی سفیده تخم مرغ بزنید تا آرد بهتر بهش بچسبه. خیلیها هم تاکید داشتن که روغن باید حسابی داغ باشه تا سوخاریها ترد و طلایی بشن. یه خانمی هم گفته بود که بعد از سوخاری کردن، مرغها رو روی توری بذارین تا روغنشون گرفته بشه و خمیر نشن. یکی هم گفته بود که از پودر سوخاری طعم دار استفاده میکنه و دیگه نیازی به ادویه اضافی نیست. یکی از کاربرا هم یه راز داشت: اضافه کردن پودر سیر و پودر پیاز به آرد سوخاری!
ران مرغ آب پز: ساده و سالم
ران مرغ خوشمزه: گشتی در تجربیات نی نی سایت
برای ران مرغ آب پز، خیلیا میگفتن حتما از سبزیجات معطر مثل کرفس و هویج استفاده کنین تا طعم خوبی به آب مرغ بده. یه سری هم میگفتن که قبل از پخت، مرغ رو یه کم تفت بدین تا خوش طعم تر بشه. یه خانم هم گفته بود که از زردچوبه و زنجبیل توی آب مرغ استفاده میکنه تا خواص درمانیش هم بیشتر بشه. یه کاربر دیگه هم پیشنهاد داده بود که بعد از پخت، مرغ رو ریش ریش کنین و با آبش یه سوپ خوشمزه درست کنین. چند نفر هم گفته بودن که برای گرفتن چربی آب مرغ، بعد از سرد شدن بذارین تو یخچال تا چربی روش ببنده و راحت جدا بشه. یکی هم گفته بود که بعد از آب پز شدن مرغ، اون رو توی فر بذارین تا یه کم برشته بشه. میگفت طعمش خیلی بهتر میشه.
1. راز تردی پوست ران مرغ
یکی از پرتکرارترین سوالات، راز ترد شدن پوست ران مرغ بود.خیلی ها می گفتند قبل از پخت، ران ها رو چند دقیقه داخل آب جوش بندازید و بعد خشک کنید.یه روش دیگه هم بهرهگیری از بیکینگ پودر بود.می گفتند یه مقدار کم بیکینگ پودر رو با ادویه ها مخلوط کنید و به ران مرغ بزنید.بعضی ها هم بر این باور بودن که حرارت بالای فر یا تابه، کلید ترد شدن پوست ران مرغه.یه نکته مهم دیگه، خشک بودن ران مرغ قبل از پخت بود.حتماً با دستمال کاغذی رطوبتش رو بگیرید.بهرهگیری از روغن کافی هم خیلی مهمه.
روغن باید داغ باشه تا پوست ران مرغ سریع سرخ بشه و ترد بشه.
در ضمن، بعضی ها هم می گفتند بعد از سرخ شدن یه طرف، یه کم وزنه بذارید روی ران تا کاملا پوستش به تابه بچسبه و ترد بشه.یه عده هم پیشنهاد می دادند اول ران مرغ رو کمی آب پز کنید و بعد سرخش کنید.
2. بهترین ادویه ها برای ران مرغ
ادویه های مختلفی برای طعم دار کردن ران مرغ پیشنهاد شده بود. اما چند تا از همه محبوب تر بودند. پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، آویشن، فلفل سیاه و زردچوبه جزو انتخاب های همیشگی بودند. بعضی ها هم از ادویه کاری برای طعم دادن به ران مرغ استفاده می کردند و راضی بودند. بهرهگیری از رزماری و پودر تخم گشنیز هم طعم خاصی به ران مرغ میده. یه عده هم پیشنهاد می دادند از آبلیمو و زعفران برای طعم دار کردن ران مرغ استفاده کنید. برای طعم تند، می تونید از فلفل قرمز یا پودر چیلی استفاده کنید.
3. روش های پخت ران مرغ: فر، تابه، و . . .
سرخ کردن در تابه، روش دیگه ای بود که خیلی ها ازش استفاده می کردند. ران مرغ ها رو داخل روغن داغ سرخ می کردند. پخت روی گریل هم یه روش سالم و خوشمزه بود. ران مرغ ها رو روی گریل می پختند تا کاملا مغز پخت بشه. بهرهگیری از قابلمه و پخت ران مرغ با آب کم هم یه روش دیگه بود که بعضی ها امتحان کرده بودند. پخت در هواپز هم یه روش سریع و آسون بود. ران مرغ ها رو داخل هواپز می ذاشتند تا بپزه. یه عده هم ران مرغ رو داخل پلوپز می پختند و می گفتند خیلی خوب میشه.
4. سس های خوشمزه برای ران مرغ
سس های مختلفی برای سرو کردن با ران مرغ پیشنهاد شده بود. هر کدوم طعم خاصی به غذا می داد. سس باربیکیو، یکی از محبوب ترین سس ها بود که با ران مرغ خیلی خوب جور در میومد. سس خردل، یه انتخاب دیگه بود که طعم تندی به ران مرغ می داد. سس سیر، یه سس خوشمزه و معطر بود که خیلی ها دوستش داشتند. سس انار، یه طعم ملس و ترش به ران مرغ می داد. سس گوجه فرنگی، یه سس ساده و خوشمزه بود که همیشه در دسترسه. بعضی ها هم سس ماست و خیار رو با ران مرغ سرو می کردند و می گفتند خیلی خوشمزه میشه.
5. نکات مهم برای پخت ران مرغ آبدار
خشک شدن ران مرغ، یکی از مشکلاتی بود که خیلی ها باهاش مواجه بودند. برای جلوگیری از این مشکل، چند تا نکته مهم وجود داره. اول اینکه، ران مرغ رو زیاد از حد نپزید. وقتی که مغز پخت شد، دیگه کافیه. دوم اینکه، می تونید قبل از پخت، ران مرغ رو داخل آب نمک بخوابونید تا آبدارتر بشه. سوم اینکه، می تونید داخل سینی فر یه ظرف آب بذارید تا رطوبت فر حفظ بشه. چهارم اینکه، می تونید ران مرغ رو داخل فویل بپیچید و بعد بپزید. پنجم اینکه، می تونید از سس برای مرطوب نگه داشتن ران مرغ استفاده کنید. ششم اینکه، حرارت فر یا تابه رو خیلی بالا نبرید تا ران مرغ خشک نشه.
6. ران مرغ مجلسی با زرشک پلو
ران مرغ یکی از گزینه های عالی برای مهمونی ها و مجالس است. خصوصا وقتی با زرشک پلو سرو بشه. برای تهیه ران مرغ مجلسی، بهتره از ران های درشت و با کیفیت استفاده کنید. بعد از طعم دار کردن ران ها، اونها رو داخل روغن سرخ کنید تا طلایی بشن. یه پیاز داغ درست کنید و ران ها رو داخل اون تفت بدید. مقداری رب گوجه فرنگی، زعفران و ادویه به پیاز داغ اضافه کنید و ران ها رو داخل اون بپزید. وقتی که ران ها کاملا پختن و سس غلیظ شد، اونها رو با زرشک پلو سرو کنید. می تونید از خلال پسته و بادام هم برای تزئین زرشک پلو استفاده کنید.
7. ران مرغ تنوری با سیب زمینی
ران مرغ تنوری با سیب زمینی، یه غذای خوشمزه و سیر کننده است که خیلی راحت تهیه میشه. ران مرغ ها رو با ادویه های دلخواه طعم دار کنید. سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید. ران مرغ ها و سیب زمینی ها رو داخل سینی فر بچینید. کمی روغن زیتون روی اونها بریزید و داخل فر بذارید تا بپزه. می تونید از فلفل دلمه ای و پیاز هم برای طعم دادن به این غذا استفاده کنید. وقتی که ران مرغ ها و سیب زمینی ها کاملا پختن، اونها رو از فر خارج کنید و سرو کنید.
8. ماریناد های متنوع برای ران مرغ
ماریناد کردن ران مرغ، باعث میشه که طعم بهتری داشته باشه و نرم تر بشه. یه ماریناد ساده می تونه شامل آبلیمو، روغن زیتون، سیر و ادویه های دلخواه باشه. یه ماریناد دیگه می تونه شامل ماست، پیاز، زعفران و ادویه های دلخواه باشه. می تونید از سس سویا، زنجبیل و عسل هم برای تهیه ماریناد استفاده کنید. بهتره ران مرغ ها رو حداقل به مدت 2 ساعت داخل ماریناد بذارید تا طعم بگیرن. هر چه مدت زمان ماریناد بیشتر باشه، ران مرغ ها خوشمزه تر میشن. قبل از پخت، ماریناد اضافی رو از روی ران مرغ ها پاک کنید.
9. ران مرغ شکم پر
ران مرغ شکم پر، یه غذای مجلسی و خوشمزه است که برای مهمونی ها خیلی مناسبه. برای تهیه این غذا، ابتدا استخوان ران مرغ رو جدا کنید. یه مخلوط از گوشت چرخ کرده، پیاز، سبزیجات معطر و ادویه های دلخواه تهیه کنید. شکم ران مرغ رو با این مخلوط پر کنید و با نخ و سوزن بدوزید. ران مرغ های شکم پر رو داخل روغن سرخ کنید تا طلایی بشن. یه سس خوشمزه درست کنید و ران مرغ ها رو داخل اون بپزید. وقتی که ران مرغ ها کاملا پختن، اونها رو سرو کنید.
10. ران مرغ سوخاری
ران مرغ سوخاری، یه غذای محبوب بین بچه ها و بزرگسالان است. ران مرغ ها رو با ادویه های دلخواه طعم دار کنید. ران مرغ ها رو ابتدا داخل آرد، بعد داخل تخم مرغ زده شده و بعد داخل پودر سوخاری بغلتونید. ران مرغ ها رو داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد بشن. بهتره از پودر سوخاری درشت برای تهیه ران مرغ سوخاری استفاده کنید. می تونید از ادویه های مختلفی مثل پاپریکا، فلفل قرمز و پودر سیر برای طعم دادن به پودر سوخاری استفاده کنید. ران مرغ سوخاری رو با سس دلخواه سرو کنید.
11. ران مرغ کبابی
ران مرغ کبابی، یه غذای سالم و خوشمزه است که برای پیک نیک ها خیلی مناسبه. ران مرغ ها رو با یه ماریناد خوشمزه طعم دار کنید. ران مرغ ها رو روی ذغال یا گریل کباب کنید. حتماً ران مرغ ها رو به طور مرتب بچرخونید تا نسوزن. می تونید از فلفل دلمه ای، پیاز و گوجه فرنگی هم برای کباب کردن استفاده کنید. ران مرغ کبابی رو با نون، سبزی و مخلفات دلخواه سرو کنید. برای تهیه ماریناد می تونید از آبلیمو، روغن زیتون، سیر، پیاز و ادویه های دلخواه استفاده کنید.
12. ران مرغ ترش
ران مرغ ترش، یه غذای خوشمزه و متفاوت است که طعم ملس و ترشی داره. ران مرغ ها رو با ادویه های دلخواه طعم دار کنید. یه پیاز داغ درست کنید و ران مرغ ها رو داخل اون تفت بدید. مقداری رب انار، آب نارنج و شکر به پیاز داغ اضافه کنید و ران مرغ ها رو داخل اون بپزید. وقتی که ران مرغ ها کاملا پختن و سس غلیظ شد، اونها رو سرو کنید. می تونید از گردو خرد شده هم برای طعم دادن به این غذا استفاده کنید. مقدار رب انار و آب نارنج رو با توجه به ذائقه خودتون تنظیم کنید.
13. ران مرغ با سس قارچ
ران مرغ با سس قارچ، یه غذای شیک و خوشمزه است که برای مهمونی ها خیلی مناسبه. ران مرغ ها رو با ادویه های دلخواه طعم دار کنید. ران مرغ ها رو داخل روغن سرخ کنید تا طلایی بشن. یه سس قارچ خوشمزه درست کنید و ران مرغ ها رو داخل اون بپزید. وقتی که ران مرغ ها کاملا پختن و سس غلیظ شد، اونها رو سرو کنید. برای تهیه سس قارچ می تونید از قارچ خرد شده، خامه، شیر، آرد و ادویه های دلخواه استفاده کنید. می تونید از جعفری خرد شده هم برای تزئین این غذا استفاده کنید.
14. ران مرغ با سس آلو
ران مرغ با سس آلو، یه غذای خوشمزه و متفاوت است که طعم ملس و شیرینی داره. ران مرغ ها رو با ادویه های دلخواه طعم دار کنید. یه پیاز داغ درست کنید و ران مرغ ها رو داخل اون تفت بدید. مقداری آلو خورشتی، شکر و آب به پیاز داغ اضافه کنید و ران مرغ ها رو داخل اون بپزید. وقتی که ران مرغ ها کاملا پختن و سس غلیظ شد، اونها رو سرو کنید. می تونید از زعفران هم برای طعم دادن به این غذا استفاده کنید. مقدار آلو خورشتی و شکر رو با توجه به ذائقه خودتون تنظیم کنید.
15. ران مرغ و سبزیجات
ران مرغ و سبزیجات، یه غذای سالم و مغذی است که خیلی راحت تهیه میشه. ران مرغ ها رو با ادویه های دلخواه طعم دار کنید. سبزیجات دلخواهتون رو خرد کنید. ران مرغ ها و سبزیجات رو داخل سینی فر بچینید. کمی روغن زیتون روی اونها بریزید و داخل فر بذارید تا بپزه. می تونید از هویج، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، پیاز و کدو برای تهیه این غذا استفاده کنید. وقتی که ران مرغ ها و سبزیجات کاملا پختن، اونها رو از فر خارج کنید و سرو کنید.
16. ران مرغ پنیری
ران مرغ پنیری یک غذای خوشمزه و لذیذ است که به راحتی در خانه تهیه می شود. برای تهیه این غذا، ابتدا ران مرغ را با ادویه جات دلخواه طعم دار کنید. سپس ران مرغ ها را در تابه تفت دهید تا کمی طلایی شوند. در ادامه، سس پنیری را آماده کرده و ران مرغ ها را داخل آن قرار دهید. میتوانید از پنیر پیتزا، پنیر گودا یا هر نوع پنیر دلخواه دیگر برای تهیه این غذا استفاده کنید. برای تزیین میتوانید از جعفری خرد شده استفاده نمایید.
17. ران مرغ در خمیر
ران مرغ در خمیر یک غذای جذاب و شیک است که میتواند برای مهمانی ها گزینه بسیار خوبی باشد. برای تهیه این غذا، ابتدا ران مرغ ها را با ادویه جات دلخواه طعم دار کنید و کمی تفت دهید. سپس خمیر مورد نظر خود را آماده کرده و دور ران مرغ ها بپیچید. خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال کرده و در فر قرار دهید تا طلایی شوند. برای تزیین میتوانید از کنجد یا سیاه دانه استفاده نمایید.
18. ران مرغ با پوره سیب زمینی
ران مرغ با پوره سیب زمینی یک غذای کامل و مغذی است که هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان مناسب است. برای تهیه این غذا، ران مرغ ها را با ادویه جات دلخواه طعم دار کرده و در فر یا تابه بپزید. در همین حال، سیب زمینی ها را آبپز کرده و با کره و شیر پوره کنید. ران مرغ ها را در کنار پوره سیب زمینی سرو کرده و لذت ببرید. میتوانید از سبزیجات بخارپز شده نیز در کنار این غذا استفاده کنید. برای تهیه پوره سیب زمینی میتوانید از سیر یا پیاز سرخ شده نیز استفاده کنید. برای تزیین میتوانید از پاپریکا یا جعفری خرد شده استفاده نمایید.
19. ران مرغ با برنج
ران مرغ با برنج یک غذای ساده و پرطرفدار است که در بسیاری از خانه ها پخته می شود. برای تهیه این غذا، ران مرغ ها را با ادویه جات دلخواه طعم دار کرده و سرخ کنید. در همین حال، برنج را به روش دلخواه خود بپزید. ران مرغ ها را در کنار برنج سرو کرده و لذت ببرید. برای تزیین میتوانید از زرشک یا خلال پسته استفاده نمایید.
20. ران مرغ با نودل
ران مرغ با نودل یک غذای آسیایی خوشمزه و سریع است که میتوانید در خانه تهیه کنید. برای تهیه این غذا، ران مرغ ها را با ادویه جات آسیایی طعم دار کرده و سرخ کنید. در همین حال، نودل را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید. ران مرغ ها را در کنار نودل سرو کرده و با سس سویا و سبزیجات خرد شده تزیین کنید. برای تزیین میتوانید از کنجد و پیازچه استفاده نمایید.
21. ران مرغ در آرام پز
پخت ران مرغ در آرام پز، روشی عالی برای داشتن مرغی بسیار نرم و آبدار است. ابتدا ران مرغ را با ادویه های مورد علاقه تان مزه دار کنید. سپس، ران مرغ ها را در آرام پز قرار دهید و مقداری آب مرغ یا آب ساده اضافه کنید. آرام پز را روی حرارت کم تنظیم کنید و بگذارید ران مرغ ها به آرامی بپزند. پخت آرام باعث می شود ران مرغ بسیار لطیف و خوش طعم شود. میتوانید سبزیجاتی مانند هویج و سیب زمینی را نیز همراه با ران مرغ در آرام پز قرار دهید. مدت زمان پخت در آرام پز معمولا بین 4 تا 6 ساعت است.
22. ران مرغ دودی
ران مرغ دودی طعمی فوق العاده و بی نظیر دارد که هر کسی را شیفته خود می کند. برای دودی کردن ران مرغ، ابتدا آن را با ادویه های مخصوص مرغ دودی مزه دار کنید. سپس، از دستگاه دودی استفاده کنید و ران مرغ ها را به مدت چند ساعت دودی کنید. روش سنتی دودی کردن با بهرهگیری از چوب های معطر نیز امکان پذیر است. دودی کردن باعث می شود ران مرغ طعمی دودی و منحصر به فرد پیدا کند. میتوانید ران مرغ دودی را به صورت گرم یا سرد سرو کنید. این غذا برای مهمانی ها و دورهمی ها بسیار مناسب است.






